Persoane interesate :

miercuri, 22 decembrie 2010

Golgota Basarabiei (2010)



Golgota Basarabiei
Un film documentar despre crimele comunismului in Basarabia
Filmul a fost realizat la Studioul „Moldova-film”, avându-i ca scenarişti pe Victor Vasilache şi Ion Chistruga, iar regia este a lui Ion Chistruga şi Alina Ciutac şi reprezintă drama neamului nostru în timpul regimului totalitar stalinist. Documentarul prezintă viaţa poporului basarabean de la 1940 încoace – popor care a trecut prin deportări, foame, lagăre de concentrare, colectivizare etc.

2 comentarii:

Unknown spunea...

foarte tare blogul.eu te-am adaugat la prieteni,daca vrei si tu sa ma adaugi la prieteni ai face un gest frumos.succes

Sorin N. Florea spunea...

Dramatic, cutremurator!

Nu trebuie uitat niciodata trecutul caci riscam sa repetam in viitor ororile anterioare!

Nu pot intelege cum a fost cu putinta, din punct de vedere moral (ma refer la tarile democratice) ca URSS din stat agresor la inceputul celui de-al II-lea razboi mondial sa nu fie condamnata alaturi de Germania.

Si inca nici acum... doar pentru ca Rusia este doar o putere militara?

Sa fie blestemati!

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters