Persoane interesate :

marți, 11 iunie 2013

Campioana (1990)Campioana (1990) 
Regia: Elisabeta Bostan 
Scenariul: Vasilica Istrate 
Imaginea: Ion Marinescu 
Actori: Izabela Moldovan, Mircea Diaconu, Carmen Galin, George Mihăiţă, Alina Izvoranu, Diana Lupescu, Luminiţa Gheorghiu, Maria Ploae, Ileana Stana Ionescu 
Corina Tănase (Izabela Moldovan) este o tânără gimnastă foarte talentată dar lipsită de voinţă, Ion Mitran (Mircea Diaconu) este un antrenor perseverent care crede cu tărie în succesul Corinei, Lili Popescu (Carmen Galin) este o antrenoare care se crede de neânlocuit, personaje principale ale unei poveşti aproape de realitatea cantonamentelor tinerelor gimnaste pentru care obţinerea performanţei înseamnă pierderea copilăriei.

Niciun comentariu:

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters