Persoane interesate :

marți, 1 septembrie 2009

Telefon in strainatate (scurt metraj)




Scurt metrajul "Telefon in strainatate" este regizat in 1998 de Hano Hoffer si ii are in distributie pe Anton Ionescu, Ary Ziele Nsem si Constantin Oprea. Va invit sa vizionati "Telefon in strainatate" mai jos. Urmariti-l pana la final, care este unul neasteptat.

2 comentarii:

Kasandra spunea...

Intr-adevar, finalul, neasteptat. Acum fiecare intelege ce vrea din "neasteptat"....Eu, personal nu m-am asteptat sa se termine asa de...brusc si lipsit de sens. Oricum, opt minute de vizionat nu e mult. Probabil iti ia mai mult sa te gandesti cam ce a avut in cap regizorul cand a facut filmul. De scenerist nici nu se pune problema macar...Vizionare placuta!

George spunea...

Esti putin cam dura Kasandra. Este un fapt de viata.

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters