Persoane interesate :

miercuri, 2 septembrie 2009

Născuti la comanda - decretii



Partea 2-a


Partea 3-a


Partea 4-a


Partea 5-a


Partea 6-a


Partea 7-a


NASCUTI LA COMANDA-DECRETEII (documentar) - filmul se refera la decretul comunist ce interzicea avorturile. foarte tare!

2 comentarii:

Unknown spunea...

exista si reversul medaliei, infestarea apei de la robinet cu hormonii proveiti din pilula contraceptiva, care functioneaza ca perturbatori enodocrini- asa ca mergem triumfator spre autodistrugere....pana la urma Ceausescu a salvat multe vieti de copii nevinovati, si a murit ca un erou...

almainextenso spunea...

Mda, grele vremuri au fost, dar erai mandru ca esti roman, aveam elite mondiale in aproape orice domeniu, industria inflorea, agricultura aveam, produceam. Dar acum avem nimic...doar datorii, haos, mizerie sociala si politica. Lui Ceausescu i-a lipsit o echipa de consilieri care sa-l mai traga de maneca cand sarea calu. In schimb a avut niste lingai care executau cu frica si fara sa gandeasca. El era bine intentionat in viitorul tarii, dar i-a lipsit echilibrul emotional si mental poate si inteligenta pentru a fi un bun conducator politic. Sunt nascut in 82, privind in urma consider ca nu trebuia executat. Si acum se moare in spitale din lipsa resurselor, si sunt copii ai strazii uitati de lume...cine e responsabil acum? De ce nu-i mai excutam pe cei vinovati? Bizar, nu? Iar in final ca-i comunism sau capitalism, dictatura sau democratie tot omul de rand e sclavul, soarecele de laborator cu care se joaca conducatorii. Iar Romania e tara soarelui cu dinti...cu un popor facut sa spere si sa indure.

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters