Persoane interesate :

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Fata Morgana (1981)



Regia
Elefterie Voiculescu

Cu
Dinu Manolache, Diana Lupescu

Gen
Drama

Premiera în Romania
1980

Virgil este fiul unei familii realizate. Tatăl său, este director de şantier. El este presat de părinţi să dea examen la facultate, tatăl, normal vrea un fiu care să studieze construcţiile iar mama, de asemenea vrea un fiu student la teatru. Virgil, la una din plimbările lui, pe şantier descoperă pe Cristina Barna. Iubirea apare în viaţa lui Virgil, romantismul, florile aduse fetei, mai reduc starea lui de nervozitate. Apoi evenimentele vieţii lui Virgil , se succed cu repeziciune, plecarea în armată, dragostea pentru Cristina pe care o supărase, dar aştepta iertarea ei....fac deliciul acestui film care îmbină armonios dragostea şi datoria de face armata cu implicaţiile acestora în viaţa lui.

2 comentarii:

Ludmila spunea...

De ce nu este postat filmul intreg? doar 59 min?

Gabrielle spunea...

shi a doua parte?

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters