Persoane interesate :

vineri, 9 octombrie 2009

Singuratatea florilor (1975)Regizor:
Mihai Constantinescu
Scenarist:
Octav Pancu-Iasi
Muzica:
Temistocle Popa

"Un medic insingurat, egoist si orgolios, primeste, intr-o zi, un buchet de flori care-l pune pe jar. Un modest taximetrist, familist si coleg devotat, il ajuta sa-l identifice pe expeditor si sa se regaseasca pe sine." - Tudor Caranfil - 2003 (Dictionar de filme romanesti)
Presa despre film: Film “ de educatie ” si “ actualitate ”, laudabil in intentii dar modest in expresie, ca in secventa lectiei de morala pe care soferul de taxi, structurat diferit, o administereaza, cu intelepciune bonoma, doctorului, alienat de succesul sau social. Tudor Caranfil .

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters