Persoane interesate :

marți, 11 august 2009

TOATE PANZELE SUS (episodul 1 )


Adaptare cinematografica a romanului lui Radu Tudoran, filmul prezinta aventurile a doi prieteni, romanul Lupan si francezul Vaillant, porniti pe urmele secretelor epavei corabiei Le Esperance. In exoticul Orient, cei doi calatori intalnesc o lume pestrita, pirati feroce, parca desprinsi din legendarele O mie si una de nopti, se intrec in performante marinaresti, dar si in glume picante si nazbatii, care fac deliciul telespectatorilor.

(12 episoade)

Regie: Mircea Muresan

Un comentariu:

Diana spunea...

o sa ne aduca mereu aminte de Jean Constantin

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters