Persoane interesate :

vineri, 7 august 2009

Martori disparuti (1988)Boierul Vasilescu Costache are o fiică, Roxana. Aceasta este plecată la studii. Acest boier ia diamantul "Lacrima Cerului ", pentru comercializare de la Zulnia. Ştiind că va muri, îşi anunţă rudele de locaţia banilor. Solomon este comisar. El descoperă moartea lui Vasilescu Costache şi acuză de crimă pe Andronache. Acesta fuge urmărit de comisar şi oamenii acestuia. Marin are testamentul boierului , care era favorabil pentru Roxana. Ajuns la un han, acesta va fi ucis şi i se confiscă testamentul. Din acest moment începe o luptă, pentru avere, a mai multor persoane implicate, comploturi...

Niciun comentariu:

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters