Persoane interesate :

luni, 13 iulie 2009

Liceenii Rock-n-Roll



Titlu Original: Liceenii Rock 'n' Roll
Anul: 1992
Duratia: 98 min.
Descriere: Formatia de muzica rock a liceenilor urmeaza sa participe la un concurs. Succesul depinde de un cantec nou pe care membrii ei ar trebui sa-l compuna. Dar, pe langa activitatea artistica, adolescentii au si una scolara, al carei gardian principal este neinduplecata Isoscel.

3 comentarii:

patty_35 spunea...

felicitari pt site.

Urmaresc cu placere filmele romanesti.

Unknown spunea...

e o placere sa vizionez filmele romanesti
felicitari ptr site

Unknown spunea...

Foarte frumos si emotionant! Imi aduc aminte de uniformele comuniste cu placere si de anii de liceu, una din cele mai frumoase perioade ale adolescentei. Felicitari pentru site si multumesc frumos, ca am putut revedea aceste filme ale copilariei, cand salile de cinema erau pline.

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters