Persoane interesate :

miercuri, 24 iunie 2009

Paşi în doi (1985)Descriere:

Un oras cu parc, cu pod, cu strazi. O uzina. Un bloc de nefamilisti. O noapte la discoteca. Doi prieteni, mai apropiati ca fratii, care muncesc impreuna, stau in aceeasi camera, cânta impreuna. Unul- delicat, inima larga, generos si timid, celalalt- cu o carisma speciala, irezistibil,diferit de altii. Primul se indragosteste fara speranta de o femeie care isi creste singura copilul. Celalalt pare sa se indragosteasca de o tânara frumoasa, pâna când se indragosteste de iubita prietenului, iar aceasta ii raspunde cu aceeasi dragoste. El continua sa le iubeasca pe amândoua, pentru ca in fiecare vede altceva.

Actori:

Claudiu Bleonţ (1959)
Ecaterina Nazare
Petre Nicolae
Cornel Revent
Aurora Leonte
Adrian Titieni
Valentin Popescu (1955)
Tudorel Filimon (1953)
Mircea Andreescu (1939)
Anda Onesa

Echipa productie:

Dan Piţa (1938) ... regizor
Marian Stanciu (1951) ... imagine
Maria Malita ... costume
Cristina Ionescu ... montaj
Sotir Caragata ... coloana sonora
Adrian Enescu ... muzica
Jeana Dochita ... regizor secund
Dan Piţa (1938) ... scenarist
George Busecan ... scenarist
Calin Papura ... decoruri

Niciun comentariu:

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters