Persoane interesate :

miercuri, 3 iunie 2009

Vine Politia episodul 1Vine Politia (serial)
(2008)

Titlu: Vine politia!
Titlu original: Vine politia!
Anul: 2008
Tip: comedie
Tara: Romania
Regia: Dragos Buliga, Anca Colteanu, Phil Ramuno
Actori: Ioan Gyuri Pascu, Gigi Ifrim, Mircea Silaghi, Horatiu Malaele, Aylin Cadar, Adriana Schiopu, Monica Davidescu, Alina Chivulescu
Serialul are toate ingredientele unui succes: intâmplari amuzante si captivante, o distributie de zile mari, un scenariu impecabil si o echipa de profesionisti. Povestea are in prim-plan un grup de politisti aiuriti, care intra tot timpul in incurcaturi si incearca sa gaseasca solutii pentru a ascunde gafele si prostiile de la serviciu. ”Vine politia!” nu urmeaza insa tiparul clasic al filmelor cu politisti, fiind un serial de comedie plin de actiune, in care personajele dau nastere multor probleme, in loc sa le rezolve pe cele existente si, astfel, isi petrec timpul incercând sa-si repare greselile.

Niciun comentariu:

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters