Persoane interesate :

miercuri, 2 februarie 2011

Valeriu Gafencu - Noaptea patimirilorNoaptea Patimirilor – film documentar realizat de Radu Dinu cu marturisitorii inchisorilor comuniste. Marturii despre martiriul lui Valeriu Gafencu, numit de Nicolae Steinhardt “Sfântul închisorilor”, unul din miile de români, care au murit în închisorile regimului comunist.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Chiar cid de greu traieste un om el are o punte de salvare. Valeriu a gasit puntea lui si asa s-a salvat cel putin sufletul lui. De aceea eu il admir pentru ca si eu trec printr-o vreme grea,conform zilelor noastre, si nu gasesc puntea mea.El poate fi un exemplu pentru tarie de caracter si credinta, de aceea "chapeau"!
Daniela din Leipzig

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters