Persoane interesate :

sâmbătă, 15 iunie 2013

Meandre (1967)


Meandre (1967) 
Regia: Mircea Saucan 
Scenariul: Horia Lovinescu 
Muzica: Tiberiu Olah 
Imagine: Gheorghe Viorel Todan 
Cu: Mihai Paladescu, Margareta Pogonat, Dan Nutu, Ernest Maftei, Ana Szeles 

Trei intelectuali aflati intr-un moment de criza interioara, in care valori morale, precum originalitatea si indrazneala, libertatea de creatie si non-conformismul, se vad coplesite de infrangerea asumata si de conformism. "Mircea Saucan are darul rar de a ne face sa aprofundam in permanenta, dincolo de ce apare la prima vedere, adica stie sa dezvaluie subconstientul, sensul adanc al faptelor." - Iulian Mihu - 1967 (Contemporanul).

Niciun comentariu:

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters