Persoane interesate :

marți, 26 mai 2009

Prea tarziuVezi online filmul romanesc: Prea tarziu

În rolurile principale: Doru Ana, Andreea Banciu, Cecilia Bârbora, Ion Bechet

Gen: Drama

Despre film: “Filmul este o strabatere succesiva de cercuri infernale, de catastrofe inlantuite. O catastrofa nu dispare decat pentru a face loc alteia, iar aceasta ultima se va numi Masacrul inocentilor .

Care este strategia de supravietuire a unei comunitati omenesti intr-o conditie de catastrofe inlantuite - de catastrofa perpetua? Si ce anume mai ramane dintr-o comunitate, dintr-o fiinta omeneasca, cand incearca sa se adapteze apocalipsului – concedandu-i statut de normalitate – cand evenimentul stihial devine eveniment banal, cotidian? Si in general, cand anume bascalia – iresponsabilitatea asumata, spiritul macabru al umorului de care noi romanii suntem atat de mandrii, inceteaza sa mai fie un scut invulnerabil? Iata chestiunea “number one” a filmului meu – si, daca vreti, a tuturor filmelor mele.” - Lucian Pintilie (Balanta) - 1992

Niciun comentariu:

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters