Persoane interesate :

miercuri, 22 aprilie 2009

Rapirea Fecioarelor



Regia: Dinu Cocea

In rolurile principale: Toma Caragiu, Ion Besoiu, Colea Rautu.

La inceputul secolului al XIX-lea, printr-o tacita intelegere cu doamna Haricleea, care doreste sa-si indeparteze sotul de la tron, bandele lui Pazvanoglu, pasa de Vidin, ataca fara mila satele, rapind fete. Haricleea isi trimite fiul la adapost, la o manastire, dar haiducii lui Amza il rapesc, pentru a-l da in schimbul incetarii jafurilor. In timp ce haiducii urmaresc un boier, care vrea sa fuga din tara cu averea, Pazvanoglu ataca din nou. La randul lor, haiducii, ajutati de Anita, patrund in palatul pasei si elibereaza fetele. In haosul creat, fiul Haricleei este ucis.

Niciun comentariu:

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters