Persoane interesate :

sâmbătă, 8 august 2009

Satra (1976)




partea 2-a



Frumoasa tiganca Rada ii face farmece lui Luiku Zobar. Este vorba aici despre farmece adevarate, menite sa starneasca cele mai profunde simtiri umane. In cazul de fata, tiganca Rada isi doreste din tot sufletul sa il faca pe Zobar sa uite de toate si sa se indragosteasca de ea.
Povestea de dragoste dintre cei doi este o epopee a culturii tiganilor nomazi.

Subtitrari: romana

Big Golden Shell la FIF San Sebastian, 1976
Cea mai buna actrita la FIF Palermo, 1977
Premiul pentru imagine la al 11-lea congres al UNITEC, Paris

Regie: Emil Loteanu

2 comentarii:

Romi spunea...

Mare pacat ca nu e romaneste!
Nici subtitrare romana nu are.

Norocul meu ca stiu ruseste si pot sa-l urmaresc si asa, dar visul meu era sa-l vad romaneste! :(

Apropo, ar fi minunat daca ati gasi filmul coproductie romana-rusa-moldoveneasca "Patul lui Procust" cu Maia Morgenstern. Un film de zile mari!

Oricum, va multumesc pentru sansa acordata de a-mi umple lacunele in cinematografia romaneasca. Bravo, baieti!

Unknown spunea...

Am vazut filmul luat de pe net cu traducere, si este incredibil. E si primul meu film vizionat din filmografia regizorului. Imaginea este impecabila, sustinuta de un scenariu exemplar si un montaj alert, pe seama personajelor. Nu exista nici un cadru in plus in acest film . Actorii par tigani autentici , iar muzica e inaltatoare.

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters