Persoane interesate :

miercuri, 3 iunie 2009

Buletin de Bucuresti



Buletin de Bucuresti (1982)

Regia
Virgil Calotescu

Cu Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu
Gen: Comedie

Dupa absolvirea Facultatii de Agronomie, Silvia (Catrinel Dumitrescu) cauta sa obtina un buletin de Bucuresti care i-ar permite sa ramana in Capitala. Ea se casatoreste formal cu soferul de taxi Radu (Mircea Diaconu), care are buletin de Bucuresti si mare nevoie de bani. Evident urmeaza divortul, tot de forma. Numai ca lucrurile iau o intorsatura prin idila reala care se infiripa intre cei doi. Silvia primeste repartitie la o ferma departe de Bucuresti. Filmul se incheie cu happy-end, in momentul in care Radu, noul medic veterinar al satului, o intalneste iar pe Silvia.
Filmul "Casatorie cu repetitie" realizata in 1985 de acelasi Virgil Calotescu este o continuare a acestei comedii.

Niciun comentariu:

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters