Persoane interesate :

miercuri, 28 aprilie 2010

În memoria veteranilor primului război mondial

1/4


2/4


3/4


4/4

În memoria veteranilor primului război mondial (documentar)

ORDIN DE LUPTA IMPOTRIVA UITARII - este un film produs de Studioul Cinematografic al Armatei Romane. Sper ca acest film sa reprezinte pentru tanara generatie o adevarata lectie de istorie si de patriotism, asta daca vor avea rabdare sa vizioneze tot filmul si atunci cand vor vedea pe strada un batranel, un veteran de razboi care-si poarta cu mandrie decoratiile, sa plece capul in fata lui. Sa nu-i uitam pe cei care si-au facut un crez din deviza PE AICI NU SE TRECE.......... si nu s-a trecut. Marturie stau bataliile de la Marasti, Marasesti si Oituz, marile batalii ale neamului nostru. Inainte de a incepe sa-i comemoram pe tinerii veterani ai Armatei Romane, care lupta in prezent in nisipurile Afganistanului sau mai aproape de noi, in Balcani, sa cinstim asa cum se cuvine pe adevaratii veterani ai Armatei Romane, veteranii Marelui razboi de intregire nationala.

4 comentarii:

Eu Si Google spunea...

un alt site de filme online gratis e www.filme-online-gratis.com

Anonim spunea...

misto blogul,chiar imi plac filmele romanesti,dar lasa-mi si mie comentarii pe blog http://bluewolf-bluewolf.blogspot.com/

Unknown spunea...

Buna ziua
Ati fi interesat de un schimb de linkuri cu site-ul www.filmesubtitrate.info? Astept un e-mail de la dumneavoastra la filmesubtitrate.info@gmail.com
O zi buna,
Stefan

Alina Rotaru spunea...

Emotionant documentar. Se stie putin despre primul razboi mondial. Iar patriotismul este un fenomen necunoscut in timpurile noastre, foarte impresionant sa-l vezi la acesti veterani.
Lipsesc niste episoade, nu? Pacat.

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters