Persoane interesate :

marți, 29 decembrie 2009

Capcana (2009)

1/4


2/4


3/4


4/4


Capcana (2009) / film documentar.
Un documentar despre evenimentele din 7 aprilie 2009 din Republica Moldova şi ceea ce a urmat după. Se dedică tinerilor ce au suferit şi cetăţenilor ce-şi cer în continuare DREPTUL LA ADEVĂR.
Autori: Ion Terguţă, Leontina Vataman şi Virgil Mărgineanu.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Un film foarte bun, dar trebue una de tras an primul rand la raspundere, la puscarie pe Voronin cat mai urgent, pe fostul premier Grecanu, pe ministrul Papuc si celalti care aveau raspundere. Nu de organizat alegeri noi si nu trebue de taraganit toate acelle, ei neste mancurti cu mandate de deputati se ascund de raspundere. Cu bine moldoveni si salutari din Curgan Alecsandr

simba spunea...

Incredibil ce s-a intamplat acolo. Incredibil acest documentar, nu-mi vine sa cred ca la vremea respectiva s-a izolat acea parte a evenimentelor prin care acesti tineri au fost capturati si supusi acelor orori. E trist, totul din cauza unui regim politic bolnav. Eu sunt timisorean, am doar 22 de ani si eram prea mic cand populatia din tara mea s-a rasculat si a rapus regimul comunist (mai bine zis ceausist)de aici.
Fratii nostri moldoveni, am toata admiratia , cinstea si onoarea pentru acesti tineri care au avut taria si puterea de a iesi in strada cu dorinta de a li se face dreptate, care vreau libertate, democratie, si care au fost constienti si au avut taria sa infrunte regimul comunist.

Cum e posibil ca in anul 2009 sa se intample asa ceva??? pentru politica??? pentru interese??
De ce atata ura?? atata viclenie?? atatea jocuri de interese???
Sper si imi doresc din tot sufletul sa se indrepte lucrurile, sa se schimbe ceva in Republica Moldova. FRATII NOSTRI MOLDOVENI, ROMANII SUNT ALATURI DE VOI.
PEACE!!!!!!!! NOT WAR!!!!

DECRIMINALIZATI MARIJUANA!!!
Solutia e sa se decriminalizeze! sa se admita toleranta! consumul in spatii special amenajate!
* de consumat tot se consuma; dar e prea scumpa, e bataie de joc, si la 50RON/gr cat e , si la calitatea la care se gaseste, e clar ca se va forma in comportamentul consumatorului, acea dorinta de a incerca si altceva, cu un high mai mare(la un pret nu cu mult mai mare, dar cu efecte categoric mai devastatoare)
* sa se introduca in tratamentele medicale(sub forma de vaporizator) pt ca poate inlocui multe tipuri de medicamente pt dureri/ sporeste pofta de mancare/ induce starea generala de bine / relaxare / si o gramada de alte efecte benefice
* nu ar mai exista atata URA SI REAVOINTA (in special la populatia din BUCURESTI am obs acest fenomen grav - o demonstreaza si statisticile de specialitate-consultati google, exista un top al capitalelor lumii in aceste directii- BUC. ocupa ultimul loc)
* ECONOMIA TARII AR CUNOASTE CEA MAI MARE ASCENSIUNE din toate timpurile, si va puteti convinge daca urmariti, documentarele intocmite de centrele de cercetare statistica(financiara)din orice stat in care s-a decriminalizat/tolerat consumul in spatii special amenajate.

MESAJUL "LOVE NOT WAR" are o conotatie comuna (opinie personala) cu mesajul "LEGALIZE IT"
Sunt o gramada de beneficii, o demonstreaza statisticile, adevarurile din statele civilizate. E O PLANTA DIVINA , E UN DAR , dar , din nou, ne lovim de jocuri de interese si NU PUTEM SA DECRIMINALIZAM NU??? AR trebui sa se intample ceva in directia asta, doar asa se va schimba ceva.


VREAU O SCHIMBARE IN TARA MEA! EU NU VREAU SA PLEC, imi iubesc tara, si cred, imi doresc si stiu ca voi reusi sa fac ceva in directia asta, in directia schimbarii in bine!


AM UN VIS!!! VREAU SA SCHIMB LUMEA, si mi-am jurat sa merg pana in panzele albe inspre a-mi indeplini visul!!!! Cred in el si stiu ca voi reusi!


M-am saturat de conflicte politice, de interese, de gandirea ROMANEASCA post-comunista (care inca mai pateaza mare parte din institutiile de stat - nu pot sa nu infig sulita in MILITIENII din politia romana , care INCA MAI EXISTA OAMENI BUNI< IN NR. FOARTE MARE, si o stie toata lumea).
Ma doare sufletul cand merg in Bucuresti , de exemplu, (trebuie sa recunosc ca situatia de acolo ma ingrijoreaza, sincer) si vad atata rautate, atata lipsa de respect, atatea interese, toate cu un scop comun: BANII !!! Uitam de noi si de ce inseamna viata!!! PACE !!! bunatate sufleteasca!!! VREAU SA VAD MAI MULTI OAMENI ZAMBIND !!!!!!!!!!!

Imi iubesc tara si vreau sa ma iubeasca si ea pe mine! vreau sa ne iubim toti mai mult!!!

PEACE!

SIMBA (TM)

valentin ciprian spunea...

incredibil dar adevarat,seamana cu 22 dec 89 si 14 15 05 1990 in Romania.Ei cauta ucigasi noi cautam teroristi nu?.AU plecat ai nostri au venit ai nostri dragilor moldoveni

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters