Persoane interesate :

marți, 11 august 2009

Terente - regele baltilor (1995)

1/9




2/9





3/9





4/9





5/9





6/9





7/9





8/9





9/9





Terente Regele bălţilor
Regia
Andrei Blaier
Cu Gavril Patru, Gheorghe Dinică
Gen film
Dramă

Durata
84 minute
Premiera in Romania
1995

Filmul este povestea lui Terente (Gavril Patru), un bărbat care fiind înrolat pe un vas militar este nevoit să dezerteze deoarece intră în conflict cu superiorii săi. Este ajutat de Bazil (Gheorghe Dinica), un ziarist cunoscut, să se ascundă o vreme prin Brăila, până când este prins şi încarcerat. Reuşeşte să evadeze şi de această dată, iar după o serie de tâlhării face rost de o sumă foarte mare de bani. Terente organizează în bălţile Dunării o bandă de raufăcători cu care terorizează locuitorii oraşului Brăila.

Un comentariu:

Romanian Templar spunea...

Linkul a fost dezactivat. Exista altul?

Filme romanesti

Filme româneşti pentru tine

Echipa "Filme româneşti pentru tine" vă pune la dispoziţie cea mai bogată colecţie de filme româneşti din tot internetul, (peste 200 de filme !!!)
Pagina noastră este absolut legală şi conţine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.
Dedicăm această pagină pentru toţi românii şi vorbitorii de limbă română. Noi vă dorim vizionare plăcută!

free counters